Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

SPINNING je energeticky účinné skupinové cvičenie na stacionárnych bicykloch, ktoré spája hudbu, motiváciu a predstavivosť do jedného celku s presne dávkovaným tréningom. T-BOW je nová športová aktivita, ktorá vznikla vo Švajčiarsku. Postupom času sa rozvíjala do ďalších krajín ako napríklad: Nemecko, USA, Japonsko, Kanada a ďalšie. Teraz, vďaka ...

Starostlivosť o zdravie pomocou moderných diagnostických a terapeutických metód. Zhodnotenie stavu pohybového aparátu: -pohybové problémy -bolesti chrbta, kĺbov -gynekologické problémy -oslabená imunita. Analýza minerálov, stopových a toxických prvkov, zistenie chybného metabolizmu. Masáže: -energetická, medová. Poradňa ...

Bezpečnostná služba, agentúra. Bodyguarding – ochranca osôb. Osobná ochrana: -zaistenie osobnej ochrany -sprievod klientovho automobilu -sprievod služobným vozidlom -ochrana majetku. Detektívne a informačné služby: -sledovanie, overovanie informácií, nadštandardné služby. Asistenčná služba: -sprievody členov rodiny-do školy, ...

Relaxačné štúdio: - solárium, - posilňovňa, - spinning, - sauna, - masáže, - kozmetika.

Ponúkame prevádzku fitness centra s posilňovňou, bazénom, vírivkou, saunou, soláriom a masážami.

Wellness centrum. Masáže, skupinové cvičenia, osobné tréningy, kineziotaping a cvičenie sm systém. Okrem toho ponúkame rôzne aktivity pre mamičky s deťmi: cvičenie a miniškôlku. Vyberiete si u nás z celého radu aktivít, počas ktorých sa o vás budú starať profesionálni lektori a maséri.

Športové štúdio lekcie -kickboxu -aerobicu Predaj -odevy a vybavenie pre bojové športy

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Sprostredkovateľská činnosť Poskytovanie telovýchovných služieb.

Aerobic pre širokú verejnosť. Pilates.

Osobný tréner s ponukou cvičenia aerobiku a spinningu, špeciálnych cvičení s váhou vlastného tela Gravity, bodystylingu a expander fitness.

Športcentrum. Viacúčelová športová hala: -tenis -badminton -volejbal -basketbal -florbal -sálový futbal -hádzaná. Bowling. Kužeľňa. Stolný tenis. Sauna. Masáže. Vaňa. Solárium. Škótsky strek. Posilňovňa (fitness). Squash. Biliard.

Kozmetika Manikúra Solárium - turbosolárium Fitness centrum - posilňovňa Sauna - parný kúpeľ Športové a relaxačné masáže.

Cvičenie aqua aerobicu – lekcie pre verejnosť v Prahe. Psychologické poradenstvo.

Aerobic štúdio ENDORFIN Liberec je športové štúdio v centre Liberca so šesťročnou tradíciou. Ponúka široký výber kvalitného cvičenia pre ženy, príjemné prostredie a rozumné ceny. Ako prví v Liberci ponúkame fitness novinku BOSU, ZUMBU a FLEXI-BAR, ďalej AEROBIC s POSILŇOVANÍM, POWERYOGU, KRUHOVÝ TRÉNING, SLOWTONING, FITBALLY, PILATES, BODYSTYLING, ...

Fitcentrum, posilňovňa: - viac ako 600m2 - rozsiahla aeróbna zóna s profi strojmi - skúsení tréneri - boxovacie vrecia. Spinning. Boulderingová stena. Aerobic. Fitness bar. Pilates. Jumping.

Posilňovňa a cardio Spinning Alpinning Pedikúra, manikúra Športová výživa Solárium Kozmetický salón

Osobná trénerka fitness Organizovanie - školiace akcie Poskytovanie - psychologické poradenstvo pre športovcov

Fitness cvičenia pre mamičky s deťmi - cvičenie pre tehotné - pohybové akcie Kurzy - prvá pomoc

Bowling a bowlingové centrum. Solárium. Squash. Fitness. Sauna. Reštaurácia. Športbar. Masáže.