Fitnes centrá a posilňovne umožňujú cvičenie na kvalitných strojoch. Aeróbny či kruhový tréning a ďalšie lekcie vám cvičenie ozvláštnia. Prihláste sa preto na aerobik, TRX lekcie, bosu, bodystyling alebo na jumping a urobte niečo pre svoju postavu.

Fitness centrum - posilňovanie - vypracovanie tréningových a stravovacích plánov - spinning. Predaj - športová výživa - športové oblečenie.

Naše služby: - squash, fitness, posilňovňa - indoor cycling, chomutov, jumping - jóga, powerjóga, spinning - športshop, športbar, pilates.

Športovo-relaxačné centrum U nás môžete stráviť voľný čas nielen pri raketových športoch, ale aj pri rôznych iných pohybových aktivitách, či už individuálnych alebo skupinových.

Holmes Place je medzinárodná spoločnosť, ktorá prevádzkuje len v rámci Európy viac ako 85 health klubov a má cez 300, 000 členov. Prichádza s komplexným poňatím fitness a širokou škálou relaxačných programov. .

Praktizujeme a cvičíme Jógu nielen ako fyzické cvičenie na posilnenie kondície a pružnosti tela, ale predovšetkým ako cestu k vnútornému zážitku, zážitku seba samého, sebaovládaniu, posilneniu sebavedomia a prílivu energie a úspechu do nášho života.

Štúdio kompletnej starostlivosti. Masáže, fitness a poradenstvo.

Cvičenie - pre deti i dospelých - zumba, bodystyling, step body, junior aerobic.

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti inštruktor fitness

V našom fitness centre máte jedinečnú možnosť cvičiť s reprezentantmi SR, majsterkami Európy, majstrami republiky a ich trénerom! Sme tu pre vás od roku 1999. Ponúkame špičkovo vybavené fitness s rozlohou cez 300 m2. K dispozícii je pre Vás 40 stanovíšť. Posilňovacia časť je vybavená veľmi kvalitnými kladkovými strojmi firmy VITA a tradičnými ...

Prevádzkovanie fitness. Pomoc výživových poradcov a lektorov.

Rybárska bašta. Celoročný rybolov. Organizovanie osláv a podujatí. Športové centrum - fitness.

Prevádzkovanie aeróbneho cvičiska so špeciálnym programom.

Kryté tenisové kurty a cvičenie Power Plate. V Brne Šlapaniciach prenajímame tenisové kurty. V zime sú kryté pretlakovou halou so stálou teplotou 16 °C. Ponúkame tiež kondičné cvičenia na prístroji Power Plate.

Služby: -squash -badminton -tenis -bowling -stolný tenis -fitness

Relaxačné centrum: - krytý plavecký bazén - 17x8m, max. hĺbka 1, 7 metra - detský bazénik, bazénik - fínska sauna pre 17 osôb s vonkajším bazénikom - vírivá vaňa, whirlpool - posilňovňa, fitness centrum - solárium - kaviareň. Vonkajšie športoviská: - tenisový kurt, tenisové kurty - kurty na plážový volejbal - multifunkčné ...