Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj: -priemyselné čerpadlá -spojovacie potrubné systémy, vývevy, dúchadlá, miešadlá, elektromotory, prevodovky a priemyselné armatúry.

Zákazková výroba z nerezu, ocele a ďalších kovov, akékoľvek zámočnícke práce, výrobu svetelnej reklamy, totemov, reklamných nápisov, a pod. Renovácia veteránov, výrobu karosérií a masiek a všetky karosárske práce. Stolárske a stolárska práce.

Ponuka komplexných architektonických služieb a projekčnej činnosti. Ponúkame komplexné zabezpečenie projektov stavieb, poradenskú a inžiniersku činnosť od úvodnej štúdie až po kolaudáciu. Naša práca zahŕňa široké spektrum tém v oblasti novostavieb, rekonštrukcií, interiérov, designu a urbanizmu.

Stavebné práce: - stavby na kľúč - rekonštrukcia a opravy objektov - elektromontáže vrátane revízií - autodoprava.

Komplexné služby v oblasti geodetických prác: - zameriavanie budov - delenie pozemkov - pozemkové úpravy - vytyčovanie hraníc či polohopisné a výškopisné štúdie - poradenstvo v oblastiach katastra nehnuteľností a geodézie.

Montáže: - sadrokartónové systémy RIGIPS - priečky, podhľady, podkrovia, bezpečnostné priečky do bánk, vysoké priečky haly, obklady stien, podlahy. Montáže sadrovláknitých systémov Rigips a Fermacell, oblúkové steny, priečky. Riešime design, akustiku, bezpečnosť, požiarnu odolnosť. Montáže kazetových podhľadov OWA, AMF, Armstrong . Montáže ...

Služby: -geodézia -kompletné geodetické práce -práca v katastri nehnuteľností -komplexné služby pre pozemkové úpravy -inžinierska geodézia a špeciálne práce -podpora projekčných a stavebných prác.

Stavebná firma K-Invest plus s.r.o. vykonáva kompletné dodávky stavebných prác vrátane stavieb na kľúč. Sústredíme sa predovšetkým na dodávku rodinných domov či rekonštrukciu a zatepľovanie fasád nielen v Prostějove, ale tiež sa zameriavame na lokality ako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavebné a murárske práce vykonávajú naši vlastní ...

Spoločnosť Bratia Wilhelmová - TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcom a dodávateľom drôtených dopravných pásov a pletív v Českej Republice.Pásy vyrábame z nízkouhlíkových, uhlíkových, nehrdzavejúcich a žiaruvzdorných drôtov a sú vhodné pre všetky priemyselné odvetvia. Sídlime v meste Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konštrukcia, výroba, ...

Zaoberáme sa recykláciou odpadov zo stavebných prác a rekonštrukcií a zabezpečujeme aj jeho odvoz alebo prevoz zeminy. Okrem toho prevádzkujeme aj zemné práce a servis nákladných vozidiel.

Stavebná firma OLSTAV spol. s r.o. vykonáva: - stavby na kľúč - rodinné domy

Spoločnosť Zemné práce MITOP s.r.o. vykonáva zemné práce: • Výkopy základov a základových pásov • Zhotovenie komunikácií a parkovísk • Terénne úpravy a hutnenie • Zemné práce menšieho rozsahu Tiež sa špecializujú na kontajnerovú dopravu - zaistí Vám odvoz: • Stavebná suť, sypké materiály, betón, zeminu • Objemný, biologický alebo zmiešaný ...

Dodávame kompletné výplne otvorov do interiéru aj exteriéru ako plastových tak hliníkových, všetku tieniacu techniku a doplnky k oknám.

Stolárstvo: - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - vybavenie interiérov. Zákazková výroba nábytku. Predaj. - domáce elektrospotrebiče.

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce - stolárske práce Výroba, predaj - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - nábytok na mieru