Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

elektroinštalácia silnoprúdová elektroinštalácia slaboprúda zabezpečovacie systémy - EZS kamerové systémy tepelné čerpadlá klimatizácia vodoinštalácia kanalizácia čistiarne odpadových vôd vsakovacie systémy retenčnej nádrže

Maloobchod, predaj: - farby (fasádne, interiérové, syntetické) - laky - maliarske potreby - riedidlá - tónovacie centrum - komplexný sortiment lakov, farieb. Tónovanie farieb.

Výroba, renovácia, ostrenie, povlakovanie: - štandardné aj špeciálne nástroje

Výroba: - okná, dvere, zimné záhrady z plastu, dreva, hliníkových a oceľových profilov - sekčné a rolovacie garážové a priemyselné vráta - protipožiarne bezpečnostné dvere - zámočnícke prvky pre stavebníctvo - oceľové konštrukcie, turnikety, rošty, zábradlia.

Hlavnou činnosťou spoločnosti RESTA, spol. s r. o. so sídlom v okrese Prostějov je už od roku 1991 regenerácia iónomeničových živíc určených na demineralizáciu pitnej vody. V rámci našej činnosti ponúkame aj samostatné zariadenia na prípravu demineralizovanej vody na analytické i technické účely demineralizačných staníc a pre reverzno-osmotické ...

Spoločnosť MASTR stroje s.r.o. ponúka zemné práce, stavebnú činnosť a autodopravu. Zaistíme zemné práce od prenájmu stroja s obsluhou pre vašu stavbu, až po kompletnú realizáciu. Realizujeme stavebné práce menšieho rozsahu. Kontajnerová doprava, odvoz sutí, výkopových materiálov, objemného odpadu vrátane zaistenia uloženia odpadu podľa druhu na ...

TymServis.cz sa zameriava na realizáciu dverí, podláh a sťahovanie.

Stavebná firma: -kompletné dodávky stavebných a interiérových prác na kľúč -rekonštrukcia -liate samonivelačné potery. Remeslo: -murník, obkladač, tesár, inštalatér -maliar, natierač, izolatér, montáž sadrokartónu, podlahár, stolár, zámočník.

Predaj, eshop - stavebné: - stavebniny, materiály - izolačné, fasádne materiály - murivo - strešné krytiny - stavebné lepidlá, omietkoviny - sadrokartón - obklady, dlažby - sanitárna keramika - náradie - farby - interiérové, vonkajšie dvere.

činnosť: - pokladanie kameňov - pokládka žulové a zámkovej dlažby

Spoločnosť A+BX OKNÁ, s.r.o. pôsobí na trhu už od roku 1993 a zaoberá sa výrobou, predajom, dodávkou a montážou plastových okien a dverí vrátane príslušenstva. Pôsobíme nielen v Českej republike, ale aj v krajinách Európskej únie. Náš výrobný závod sídli v Křenoviciach pri Prostějove a súčasne máme aj pobočky po celej Českej republike. Našim ...

Spoločnosť Jan Růžička sa špecializuje na podlahárske práce. Poskytujeme tiež murárske a izolačné práce, renovácie okien a dverí. Pokládka podláh: - PVC podlahy - vinylové podlahy - drevené podlahy - korkové podlahy - gumené podlahy - laminátové podlahy - liate a anhydritové podlahy. Nájdete nás na adrese Schweitzerova 538, Olomouc.