Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - vykurovanie a chladenie - tepelné čerpadlá - kondenzačné kotly - klimatizácia - inteligentné riadenie vykurovania.

Kameníctvo Bačík sa špecializuje na výrobu a renováciu liateho a prefabrikovaného teraca a na cintorínsku architektúru.

predaj: - podlahové krytiny - dvere - koberce - PVC - vinyl. Realizácia pokládky - drevené, korkové, laminátové Dvere - vchodové, interiérové.

Veľkoobchod, maloobchod: - stavebný materiál - murárske, maliarske a natieračské náradia.

Sme stavebná spoločnosť Neola - STAV s.r.o. z Brna, ktorá sa špecializuje predovšetkým na železobetónové monolitické konštrukcie, oporné múry, skelety a iné betonárske či tesárske práce. Stavebné a betonárske práce:  - zakladanie stavieb, mikropilóty, pilóty, injektáže  - železobetónové a betónové oporné steny, nosné múry, skelety  - ...

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Spoločnosť EVEDER s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod a maloobchod s kúrenárskym, plynárskym a vodoinštalačným materiálom a potrebami.

Kominárstvo Nádvorník a Znášal sa špecializuje na stavbu a servis komínov, revízie, vložkovanie a ďalšie kominárske činnosti.

IN-CHÉMIA Technology s.r.o. sa zameriava na predaj podláh, stien, kamenných kobercov, opravy kanalizácií, stavebnú chémiu a zalievacie systémy.

Kominárstvo Kvapilík & Petřík sa špecializujú na kontroly spalinových ciest, vložkovanie, odstraňovanie dechtu a usadenín, revízie a ďalšie kominárske práce.

Stavebná činnosť - výstavba domov. Drevovýroba - hranoly, rezivo. Čerpacie stanice.

Sklenárstvo, výroba izolačných skiel, cnc opracovanie skiel: - číre, prefarbené sklo - izolačné sklo - bezpečnostné sklá - lepenie akvárií - pieskovanie - rámovanie obrazov - polykarbonáty, plexiskla - strešné svetlíky - zastrešenie bazénov - lepenie skla UV technológií - brúsenie a vŕtanie skla - výroba sprchových kútov - sklenené ...

Geodetické a kartografické práce. Geografické informačné systémy GIS. Geometrické plány. Inžinierska geodézia: - vyznačenie budov - rozdelenie pozemku - vecné bremená - vytyčovanie hraníc pozemku.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické náradie.

Sme stavebná firma, ktorá sa zaoberá kompletné stavebnou činnosťou a generálny dodávkou stavieb a to ako v bytovej a občianskej výstavbe, tak aj v priemyselnej výstavbe. služby: - kompletná stavebná činnosť, - generálna dodávka stavieb, - novostavby, rekonštrukcie, - zatepľovanie budov, bytov, domov, škôl, - strechy - tesárske, ...

Dodávka a montáž tepelnej techniky: - systémov vykurovania, solárnych systémov a tepelných čerpadiel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadu a plynu vč.zařizovacích predmetov Dodávka a montáž priemyselných rozvodov - stlačený vzduch, plynovody, technológie Inžinierske siete: plynovody, vodovody, kanalizácie ...

Výroba, predaj: -uzatváracie klapky pre všeobecné a priemyselné použitie vrátane klapiek s dvojitou a trojitou excentricitou -nožové posúvače -guľové kohúty -bezpečnostné klapky

Spoločnosť Josef Morkus sa zaoberá realizáciami stavieb z prírodných ale aj konvenčných materiálov. Najmä potom hlinenými omietkami, škárovaním dreveníc, konopnými izoláciami, marockým štukou a súvisiacimi činnosťami pri rekonštrukciách starých domov, pamiatkových objektov, alebo stavbe nového nízkoenergetického domu. Prax v odbore a znalosť ...

Výroba - nábytok na mieru: - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - kancelárie - komerčný nábytok. Stolárstvo. Návrhy interiérov.