Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - Vodo, Topo, Plyn

Montáže: - voda, kúrenie, plyn. Solárne panely. Kotly na peletky a biopalivá.

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.

Služby, montáž, práca: - solárne systémy na ohrev vody - solárne kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - zostavy na kľúč - solárne systémy na ohrev 200 l TV, solárne systémy na ohrev 300 l TV, solárne systémy na ohrev TV s prikurovaním - akumulačné nádrže - úprava vody - úprava pitnej vody pomocou mechanických a ...

Vodo-topo-plyn. Inštalatérstvo a kúrenárstvo. Dodávka a montáž kúrenia, plynu, vody, kanalizácie.

Realizácia stavieb: - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč - nízkoenergetické podlahové vykurovanie - solárne systémy - zateplenie fasád.

Pobočka. Výroba, predaj: - kovové ľahké strešné krytiny - trapézové plechy - odkvapové systémy - fasádne obklady a panely

PERI je najväčším výrobcom, predajcom a nájomcom systémov debnenia a lešenia na svete. Pobočka Prostejov. Predaj, prenájom, požičovňa: -lešenie. -debnenie.

Inteligentná elektroinštalácia: - sklenené dotykové vypínače a termostaty s voliteľným dizajnom - IRC riadenie vykurovania, zónová regulácia vykurovania - optimalizácia zdrojov vykurovania (plyn, krb, solar), FVE, elektrina - dodávky MaR do domov a do priemyslu - meranie a optimalizácia spotreby elektriny - moderné ovládanie dotykovými ...

Firma Marek Drozd ponúka profesionálne kúrenárske a vodoinštalatérske práce. Montujeme tepelné čerpadlá, podlahové vykurovanie, plynové a elektrické kotly aj kotly na tuhé palivá.

Veľkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zariadenie a regulácia - regulátory tlaku plynu a plynové filtre - plynové kotly Výroba: - plynové podokenné ohrievače.

Činnosť: proječná činnosť v občianskej výstavbe - vykurovacie systémy, vzduchotechnika, solárne systémy