Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, montáž, projekcia, servis, poradenská činnosť, veľkoobchod, maloobchod: - bazény vonkajšie, vnútorné - zastrešenie bazénov, príslušenstvo - sauny a parné kúpele - whirpooly a vírivé vane - úprava bazénovej vody - meracie, regulačné prístroje - vodné atrakcie.

Montáž, opravy, servis: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá.

Distribúcia, montáže a komplexné služby: - solárne systémy - podlahové vykurovanie - tepelné čerpadlá - inštalatérske práce - kúrenárske práce - murárske práce.

VOIP telefonovanie. Pripojenie k internetu.

Dodávka, predaj, montáž: - interiérové a vonkajšie bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohrevy bazénov. Vírivé vane. Infrasauny. Čerpadlá.

Služby: - montáže energorozvodov a technológií v priemysle - montáže systémov chladenia - potrubné rozvody a zváranie potrubia z nerezu, PE a PP - montáže rozvodov a technológií pre rozvod tlakového vzduchu - montáže technológií a rozvodov vákuových systémov - vodo, topo, plyn - montáže plynoinštalácií a plynových spotrebičov - vložkovanie ...

Predaj a montáž - satelitná a anténna technika Opravy - satelitná a anténna technika Poskytuje - elektro poradenstvo Kompletné elektroinštalačné práce (slaboprúd aj silnoprúd) Sadrokartonárske práce - montáž minerálnych podhľadov

zákazková stolárska výroba návrhy interiérov