Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Činnosť: - združovanie ľudí so záujmom o predlekársku prvú pomoc - zásahová činnosť na vyžiadanie zložiek IZS - vzdelávanie laickej verejnosti v poskytovaní prvej pomoci

Občianske združenie Terapeutická komunita na liečbu drogovo závislej mládeže.

Služby: - združenie so zameraním na kultúrnu a sociálnu regeneráciu v oblasti kultúry, umenia či ekológie.

Dobrovoľný zväzok obcí - Mikroregión Labské skaly Libouchec, Petrovice, Povrly, Ryjice, Tisá, Veľké Chvojno, Dobkovice, Jílové, Malšovice.

Poradenstvo - dotácia - granty. Občianske združenie - rozvoj regiónu.

Služby: -poskytovanie služieb ľuďom s mentálnym a zdravotným postihnutím.

Charitné združenie. Občianska poradňa: - Palackého 16, Děčín - tel. 412 517 368 - email: poradňa@chsd.cz. Asistenčná služba. Asistenčná poradňa: - Čs. mládeže 19, Děčín - tel. 412 510 660 - email: asist@chsd.cz.

Centrum služieb a pomoci AVAZ Asociácia vozíčkarov a zdravotne i mentálne postihnutých.

Združenie dobrovoľných zdravotníckych záchranárov.

Cech klampiarov, pokrývačov a tesárov Českej republiky. Ako taký združuje podnikateľské subjekty z odborov: - klampiar - pokrývač - tesár. V súčasnej dobe má cech okolo 180 členov pôsobiacich na rôznych miestach našej republiky.

Združenie fotoamatérov. Foto klub. Organizovanie: -výstavy amatérskych fotografií

Spoločnosť pre bezlepkovú diétu poskytuje poradenstvo a pomoc ľuďom, ktorí musia dodržiavať bezlepkovú diétu.

Česká asociácia petrolejárskeho priemyslu a obchodu Analyzujeme trh palív, mazív a čerpacích staníc v SR. Prevádzkujeme interný informačný technický servis.