Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Združenie fyzických osôb a právnických osôb v oblasti klenotníctva, hodiniek a zlatníctva.

Pracovisko krízového a havarijného plánovania a ochrany obyvateľstva.

Stanica Vrchlabí ( Hasičský záchranný zbor Královéhradeckého kraja) Hasiči. Hasičský záchranný zbor.

Asociácia slovenských e-shopov EXPERTOS združuje predovšetkým malých a stredných prevádzkovateľov e-shopov - fyzickej a právnickej osoby. Staňte sa členmi našej Asociácie! Našim cieľom je komplexný servis členom Asociácie slovenských e-shopov EXPERTOS, podpora malých a stredných e-shopov. Ako taká podpora konkrétne vyzerá? Naši experti si prejdú ...

Česká fotovoltaická asociácia s cieľom presadzovať, rozvíjať a využívať fotovoltaickú energiu.

Komora expertov ručného písma si dáva za cieľ šíriť validné a kompletné informácie o „vede o písaní“. Svojimi aktivitami sa snažíme prispieť k rozvoju vedného odboru zaoberajúceho sa ručným písmom a jeho využiteľnosti v rôznych sférach spoločenského života, a to vrátane jeho využiteľnosti v oblasti posudzovania ručného písma

Združenie na podporu ajurvédy a jej používania.

Regionálne pracovisko Brno: -zastúpenie autorov a ďalších nositeľov práv pri udeľovaní súhlasu (licencie) na použitie ich diel a pri vyberaní autorských odmien za tieto použitia.

Združenie právnických osôb v rámci výroby cementu pre územie SR.

Zväz škôlkárov zastupuje profesionálnych okrasných škôlkárov - pestovateľov okrasných rastlín. V súčasnej dobe združuje 90 podnikov s celkovou výmerou viac ako 1400 ha.

Občianske združenie, zaoberajúce sa všetkou poľovníckou činnosťou.