Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Prevádzkovanie športovej agentúry pre vrcholových zimných športovcov.

Centrum pre zdravotne postihnutých Pardubického kraja. Prevádzkárne: - Pardubice, Boženy Němcovej 2625, tel. 775 693 980 - Chrudim, Revolučná 594, tel. 469 620 320 - Ústí nad Orlicí, Čs. armády 1181, tel. 465 525 324.

Činnosť: - budovanie a údržba jazdeckých chodníkov v regióne

Združenie - podpora objektívnej informovanosti o islame verejnosť - objektívne vzdelávanie islamu moslimská komunita - približovanie kultúr rôznych etník a krajín.

Hlavným cieľom je zastrešovanie PR a marketingových odborníkov, vzdelávanie a ďalší rozvoj v odbore. Projekty: PR WORK, PR LINK, PR neFORMÁL. Organizovanie súťaž firemných periodík a internej komunikácie ZLATÝ STREDNÍK.

Spolok-ZRNKO ŠŤASTIA-v Štetí - združuje onkologických pacientov, rodinných príslušníkov a priateľov

Sme nástrojom podpory podnikania v chémii v ČR. Zastupujeme a presadzujeme záujmy chemického priemyslu a najmä záujmy svojich členov. Podporujeme rozvoj chemického priemyslu, ochranu životného prostredia, bezpečnosť prevádzok a ústretovú sociálnu klímu.

Služby: -podpora rozvoja a vzdelávania mladých talentov v prírodných vedách, matematike a ekonómii na celom území SR

Zaisťuje: - jednotný postup pri rokovaní so štátnymi úradmi, dodávateľsko-odberateľskými firmami a ostatnými subjektmi v celej vertikále oblasti pestovania - spracovanie a využitie olejnín - vykonávame širokú škálu poloprevádzkových aj maloparcelných pokusov. Organizujeme: - semináre - poľné kázanie - medzinárodnej dvojdňovej ...

Vo Fairtrade Česko a Slovensko sa zaoberáme marketingovou podporou obchodníkov a spracovateľov zapojených do systému Fairtrade. Fairtrade dáva poľnohospodárom a pracovníkom z krajín Afriky, Ázie a Latinskej Ameriky možnosť uživiť sa vlastnou prácou za dôstojných podmienok. To pri konvenčných produktoch nebýva pravidlom, ale vy môžete z pozície ...

Oblastná charita Hradec Králové Charitná ošetrovateľská služba: Hradec Králové, Na Kropáčce 30/3 - tel. 495 530 188, 777 736 014 Domov pre matky s deťmi - azylový dom, Hradec Králové, Veľká 7 - tel. 495 221 810, 777 737 611 Dom Matky Terezy - stredisko sociálnych služieb pre ľudí bez domova: Hradec Králové, U Mostku 472/5 - tel. 495 218 ...

Český inštitút pre franchising - národné centrum pre vzdelávaciu a poradanskú činnosť vo franchisingu - podpora malých a stredných podnikov a živnostníkov

Združenie: - integrácia ľudí v ťažkej sociálnej situácii a informovanie o kresťanských hodnotách.

Okresná Agrárna komora združuje podnikateľov v poľnohospodárstve, lesníctve a potravinárstve. Presadzuje a obhajuje záujmy svojich členov, poskytuje poradenské a informačné služby v oblastiach ktoré sa týkajú vyššie uvedených podnikateľských činností.

Občianske združenie zaoberajúce sa stavbou solárnej školy pre vzdelanie detí v severnej časti indických Himalájí.

Služby: - podpora neziskovej organizácie - školenia pre neziskové organizácie