Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - kozmetika

Rehabilitačné centrum: - cvičenie - klasické a športové masáže - reflexné masáže - masáže nohy - mobilizácia. Tepelné procedúry rašelina, solux, parafín: - lymfodrenáže - elektroliečba - magnetoterapia - laser, ultrazvuk.

Špecialista na masáže, manuálna lymfodrenáž a starostlivosť o telo. Profesionálny a osobný prístup. Zameranie na: - športové a relaxačné masáže - manuálna lymfodrenáž - medové a bankové masáže.

Lekár internista. Praktický lekár pre dospelých. Rehabilitácia.

Služby: - pilates - jogaletes - výživové poradenstvo - lymfoterapia

Poliklinika Praha. Ste z Prahy a hľadáte pediatra, lekára pre dospelých, očného špecialistu, psychológa, zubára? Boli by ste radi, keby ste mali všetkých lekárov pre svoje dieťa a seba pod jednou strechou? Sme zdravotnícke zariadenia poskytujúce starostlivosť v odboroch všeobecného lekárstva, detský lekár, očné lekárstvo, interné lekárstvo v ...

Našim pacientom sú k dispozícii poprední špecialisti v odboroch: - alergológia - dermatológia - gynekológia - interného lekárstva - očného lekárstva - ORL (ušné, nosné, krčné) - praktický lekár - psychológia - psychiatria - rehabilitácia a stomatológia.

Služby: - masáže - lymfodrenáž - liečebná telesná výchova

Aróma masáže: - anticelulitídová masáž - celková masáž - manunálna lymfodrenáž - lávové kamene - indická masáž hlavy - havajská masáž - medová masáž.

SAUNA Slávia Praha 10, areál plaveckého štadióna - sauna muži/ženy, masáže, solárium

Relaxácia, liečba, odpočinok, denné kúpele, fyzioterapia, masáže, cvičenie v telocvični, detoxikácia, programy pre tehotné, reflexoterapia, alternatívna medicína, poradenstvo vo výžive, chudnutie!

Fitness centrum Praha 4 Posilňovňa vybavená posilňovacím zariadením MPCOMPANY, soláriom ERGOLINE. Vykonávame šport, relax a thajské masáže, vacu walk. Trénerské služby a poradenstvo v oblasti športovej výživy. Predaj športových suplementov, študentské zľavy, darčekové šeky

Cárske kúpele - pravá ruská sauna - relaxácia pri vodnej fajke.

Wellness štúdio BALZAM Našou špecializáciou sú masérske, rekondičné a regeneračné služby. Okrem toho si u nás môžete vybrať z ponuky masáží, ako sú napríklad športové masáže, masáže lávovými kameňmi, klasické masáže, Indická masáž hlavy, anticelulitídne masáže, wellness rituály – zábaly a ďalšie. Cestovná agentúra NUPI - predaj ...