Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

vykonávame: - odborné aróma-masáže - klasické - športové - relaxačný - antimigrenózny masáže - reflexná terapia. Rehabilitačné cvičenia individuálne alebo skupinové. Organizujeme masérske kurzy, kurzy aromaterapia a poradenstvo.

Organizovanie body-psychoterapeutických kurzov, seminárov a výcvikov a kurzov osobného rozvoja. Zoznam praktizujúcich biodynamických body-psychoterapeutov a bodyterapeutů a ponúk biodynamických masážou a deep Draining. Ponuka psychoterapia zamerané na telo, bodyterapie a EMDR (desenzibilizácia pomocou očných pohybov).

Prevádzkujeme soľnú jaskyňu. Slúži na liečbu stálych zdravotných problémov ako je astma, chronické ochorenia dýchacích ciest, zápaly horných aj dolných dýchacích ciest a respiračné alergie. Ďalej dermatologické ochorenie, kožné alergie, dermatitídy a zníženej funkcie štítnej žľazy.

Sme športová fyziocentrum s patronátom lekárov, ortopédov. Môžete u nás cvičiť samostatne alebo individuálne s osobným fyziotrenérem. Každý deň organizujeme zábavné kruhové tréningy. Disponujeme vlastné rehabilitáciou a fyzioterapiou. Vykonávame športové a relaxačné masáže, shiatsu, manuálnej lymfodrenáže a kineziotaping. Venujeme sa aj výživové ...

Kozmetické služby s prírodnou francúzskou kozmetikou GERnétic, celotelové zábaly (detoxikačné, proti celulitíde), zoštíhľujúce programy, lymfatické masáže, relaxačné a zdravotné masáže, shiatsu a TČM, masáže pre tehotné, masáže a cvičenia pri neplodnosti, terapie.Prodej kozmetiky GERnétic a prípravkov Diochi .

Sme luxusné privátne wellness s možnosťou profesionálnych tantrických masáží. Kompletná starostlivosť o telo i myseľ. Sídlime Praha Vinohrady.

Tréningové a rehabilitačné centrum: - športové tréning - fyzioterapie - záťažové testy - cykloškola - organizovanie športových pobytov, kempingov.

Ostatné činnosti súvisiace so zdravotnou starostlivosťou i. N.

Studio krásy Esmina - kozmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilácia - kaderníctvo.

estetické centrum - kozmetika - masáže - bielenie zubov - prístrojová lymfatická masáž - predlžovanie rias. ďalšie pobočky - adresa: Bratislavská 2, Brno, tel. 602 640 778 - adresa: Sady 5. mája 32, Plzeň, tel. 602 640 778.

liečebné zariadenie - rehabilitácia, fyzioterapia - elektroliečba - vodoliečba.

služby: - fyzioterapie - rehabilitácia - regenerácia

Čučoriedka Praha o.p.s. je pražská nezisková organizácia, ktorá pomáha deťom i dospelým s telesným postihnutím zapojiť sa do bežnej spoločnosti. Svojim klientom pomáhame v priebehu celého života. S dopravou do škôl, tréningovým pracovným programom a tiež hľadaním pracovného místa.Provozujeme komunitné centrum, obchodík Čučoriedka, dielňu ...

Privátna stomatologická klinika Prague Health Care, s.r.o. je nadštandardne vybavené pracovisko, ktoré sa zameriava na komplexnú starostlivosť o Váš chrup so špecializáciou na estetickú stomatológiu. Samozrejmosťou je u nás bezbolestné ošetrenie v lokálnej anestézii alebo analgosedácii. Nájdete nás v samom centre Prahy na ulici Železná. Zubné ...

Neváhajte zavítať do Studia Itta, ktoré sa nachádza priamo v centre Prahy pri Václavskom námestí. Náš salón ponúka kadernícke a kozmetické služby, manikúru a tiež mnoho druhov masáží. Sídlime na adrese Vo svorkách 28/595, Praha 1. Studio, salón, služby: - kaderníctvo - dámske a pánske strihy - umývanie, strihanie a fúkanie vlasov - melír, ...

služby: - čínske masáže Tuina - cvičenie pre zdravie Dayan Qigong.

služby: - liečebná rehabilitácia a fyzioterapia

Služby, ubytovanie: - hotel - reštaurácia - wellness

Služby: - modelácia a zoštíhlenie postavy - masáže