Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

Prevádzka soľnej jaskyne. Unikátna mikroklíma soľnej jaskyne zlepšuje kondíciu organizmu, má rehabilitačné aj preventívne účinky. Relaxačná kôra priaznivo pôsobí na ľudskú psychiku a prispieva tak vyvážene k celkovému zdraviu.

Fitness centrum - posilňovňa - fitness tréneri - solárium - masáže. Pobočky: MTv Fitness s. Jabloňová 2136/11 106 00 Praha 10 tel. 725 397 156 MTv Fitness s. Na Rovnosti 13A 130 00 Praha 3 tel. 733 686 942 MTv Fitness s. Rezidencia Eliška Freyova 25/983 Vysočany - Praha 9 tel. 728 416 260 MTv Fitness s. Za Čiernym ...

Služby: - fyzioterapia - rehabilitácia - cvičenie pre zdravie - ergonomické poradenstvo - prenájom štúdia.

Fitness a wellness centrum - relaxačné zariadenie.

Naše služby: - prevencia a liečba bolestivých stavov pohybového aparátu.

Neštátne zdravotnícke zariadenia: - fyzioterapia, metóda MFK.

Služby: - masáže - bankovanie - Dornova metóda

ARTHROCENTRUM, spol.s r.o. je neštátne zdravotnícke zariadenie, zamerané na prevenciu a liečbu chorôb pohybového aparátu. Založené bolo v roku 1992 ako komplexné pracovisko orientujúce sa na pohybový aparát skúsenými odborníkmi vtedajšieho Výskumného ústavu chorôb reumatických pod vedením Prof.MUDr.Karla Trnavského, DrSc. Čo vám ponúkame: ...

Fyzioterapia - stabilizácia a mobilizácia chrbtice - cvičenie podľa Metódy Ľudmily Mojžišovej - cvičenie na balančnej pomôcke - manuálna lymfodrenáž.

Služby - wellness bazén - masáže - sauny - vírivka - soľná jaskyňa.

Služby: - kozmetika - masáže - výživové poradenstvo

Služby: - masérske - masáže - manuálna lymfodrenáž.

Zdravotnícke zariadenie - neštátne. služby: - rehabilitácia pre dospelých - detská rehabilitácia - gynekológia - stomatológia - praktické lekárstvo - pediatria - neurológia a detská neurológia.

Volcano Health Club je úplne novým, netradičným projektom pre zdravie a krásu av Česku sa stal úplne ojedinelým. Okrem širokej palety špičkových služieb v oblasti fitness, spa a wellness, ponúka Volcano Health Club ako prvý klub v ČR inovatívnu technológiu Kinesis.

Služby: - fitness - posilňovňa - solárium - masáže

Služby: - fyzioterapia - psychoterapia, psychosomatika, koučing

Služby: - masáže - masér - relaxačné masáže - hĺbková masáž krku - masáž lávovými kameňmi.

Služby: - fitness - posilňovňa - biosolárium - masáže

Fyzioterapia, rehabilitácia v domácom prostredí.

Služby: - zdravotné cvičenia zamestnancov - fyzioterapia - športovo teambuildingové akcie