Oddýchnite si od každodenných starostí a vyskúšajte klasickú masáž, indickú, čínsku, lymfatickú, čokoládovú, športovú, tehotenskú, reflexnú, tantrickú či thajskú masáž. Masáže môžu mať aj rehabilitačné účinok a pomôžu vám aj pri zdravotných problémoch.

Relax a wellness štúdio, ktoré sa zameriava na celkovú relaxáciu mysle i tela. Naše služby sú určené pre ženy aj mužov. Vylepšenie partií, zlepšenie fyzickej i psychickej kondície. terapia: - podtlaková - farebná - zdravé svetlo, suchá masážna vaňa pod.

Psychologické poradenstvo a diagnostika

NAMAO - Adela Červenková poskytuje starostlivosť o Vaše telo aj myseľ. Vyskúšať u nás môžete fyzioterapiu, lymfodrenáže a masáže. Snažíme sa pochopiť a nacítiť pravý dôvod, ktorý Vás k nám priviedol. Hľadáme všetky príčiny možných ťažkostí. Prepájame vedecké techniky s alternatívnymi metódami. Tvoríme terapiu spolu s Vami a priamo pre Vás. ...

služby: - kraniosakrálna biodynamiky - masáže - reflexná terapia.

služby: - regresnej terapie, Biodynamické terapia, systemické konštelácie, shiatsu, shin tai, terapeutické masáže

Kozmetické služby: - ošetrenie pleti - farbenie obočia - masáže - depilácia - líčenie.

Kozmetické služby: - hĺbkové ošetrenie pleti 95% kyslíkom - inhalácia kyslíka - ošetrenie pleti ultrazvukovou špachtľou - masážne lehátko.

služby: - masáže - lymfodrenáže - zábaly - Reiki.

služby: - kozmetika - aromaterapia - laserová terapia - kozmetické masáže

Liečebné a rehabilitačné stredisko Chvála je neštátne zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje lôžkovú rehabilitačnej starostlivosti, ambulantnej rehabilitáciu a domácu starostlivosť. Naše zariadenie je zamerané najmä na rehabilitačné a Doliečovacie pobyty. Prevažne našich služieb využívajú pacienti s diagnózou ochorenia pohybového aparátu, cievne ...

Kozmetický salón: - pedikúra - manikúra - masáže - zábaly - depilácia teplým voskom - kozmetika.

služby: - domácej a zdravotnej starostlivosti - zdravotná starostlivosť - opatrovateľské služby - pedikúra

Relaxačné štúdio: - kozmetika - masáže - terapia - harmonizácie čakier, kraniosakrálna ošetrenie, energetické ošetrenie.

Masáže Praha - Jana Váňová služby: - masáže Pracovný čas: Utorok 16.30 - 20.30 Štvrtok 16.30 - 20.30

Masáže u Vás doma: - športové - klasickú relaxačný - anticelulitídový s ozónovým zábalom - havajskú LOMI - LOMI - indickú masáž hlavy - manuálna lymfodrenáž. ?

masáže: - rehabilitačné masáž chrbta a chrbtice - klasická masáž - segmentová masáž - akupresúrna masáž - regeneračné masáž - športové a rekondičné masáž.

Spoločnosť Aurum Clinic, s.r.o. poskytuje komplexné služby v oblasti plastickej chirurgie, estetickej medicíny, kozmetiky a tiež vizážistické služby. Naša klinika je zároveň prvým európskym školiacim a aplikačným centrom MetaCrill®. U nás Vám môžeme pomôcť s odstránením vrások, ochabnuté kože tváre, krku, so zväčšením pier, zväčšením a korekciou ...

kozmetika - ošetrenie tváre a tela Masáže thajskej, olejové, športové - masáž lávovými kameňmi - manuálna lymfodrenáž

Športové zariadenia: - posilňovňa - spinning - joga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.